database.sarang.net
UserID
Passwd
Database
DBMS
MySQL
PostgreSQL
Firebird
Oracle
Informix
Sybase
MS-SQL
DB2
ㆍCache
CUBRID
LDAP
ALTIBASE
Tibero
DB 문서들
스터디
Community
공지사항
자유게시판
구인|구직
DSN 갤러리
도움주신분들
Admin
운영게시판
최근게시물
Cache Q&A 368 게시물 읽기
No. 368
[Cache].NET에서 Cache 클래스 메소드 호출하기
작성자
구글그룹스
작성일
2009-03-16 10:03
조회수
4,111
http://groups.google.com/group/intersystems-public-cache/browse_thread/thread/2bfcb2c3ebda7d43#

Hi Guys,
I will like to know how to call a cache method that as arguements and
returns a boolean from a VB .NET application. The method is actually used
for validating a user.

classname.IsValidUser(username,password)

NB: the password is encrypted so I have to decrypt it as well.

I have made the necessary references to the cache .Net namespaces.

I will really appreciate this

Thanks Guys

Cheers


    회신    작성자에게 회신    전달  
메시지를 게시하려면 그룹에 가입해야 합니다.
메시지를 게시하려면 먼저 해당 그룹에 가입하셔야 합니다.
게시하기 전에 가입 설정 페이지에서 닉네임을 업데이트하십시오.
메시지를 게시할 수 있는 권한이 없습니다.
Sukesh Hoogan  
View profile  
 추가 옵션 3월1일, 오전6시17분
뉴스그룹: intersystems.public.cache
보낸 사람: Sukesh Hoogan <sukesh_hoo...@yahoo.co.in>
날짜: Sun, 01 Mar 2009 02:47:20 +0530
지역: 2009년3월1일(일) 오전6시17분
제목: Re: How do I call a cache class method from .NET
Akinmeyi

Try

A) Using Factory class of the ActiveX CacheObject.dll

  mObject=mFactory.Static("SomePackageName.SomeClassName")
  returnSomeValue=mObject.SomeClassMethod(arg1,arg2,,,,)

http://localhost:57772/csp/docbook/DocBook.UI.Page.cls?KEY=GBAX_parts

Regards
Sukesh Hoogan
Bombay, India
- Enterprise Resource Planning
- Business Intelligence
- Financial Accounting
- Offshore Development

- 따온 텍스트 보기 -

    회신    작성자에게 회신    전달  
메시지를 게시하려면 그룹에 가입해야 합니다.
메시지를 게시하려면 먼저 해당 그룹에 가입하셔야 합니다.
게시하기 전에 가입 설정 페이지에서 닉네임을 업데이트하십시오.
메시지를 게시할 수 있는 권한이 없습니다.
Jason Warner  
View profile  
 추가 옵션 3월3일, 오전2시06분
보낸 사람: Jason Warner <jas...@brashers.com>
날짜: Mon, 02 Mar 2009 10:06:12 -0700
지역: 2009년3월3일(화) 오전2시06분
제목: Re: [Caché] How do I call a cache class method from .NET
Use the Cache .Net provider. There is a tutorial at
http://localhost:57772/csp/docbook/DocBook.UI.Page.cls?KEY=TCMP. With
it, you can call any Cache class or method that you would want to.

Jason

[Top]
No.
제목
작성자
작성일
조회
371[Cache]PDF로 인쇄하기
구글그룹스
2009-03-16
4831
370[Cache-COS]Table 내보내기
구글그룹스
2009-03-16
3865
369[Cache]FTP로 파일 보내기
구글그룹스
2009-03-16
4030
368[Cache].NET에서 Cache 클래스 메소드 호출하기
구글그룹스
2009-03-16
4111
367[펌-블로그]Instersystems Cache 5.2 Object Binding
닷넷가이
2009-03-16
3973
365cache 라이센스확인중에.. [2]
아이키마니아
2009-03-06
4181
364예술 수준의 Zen Report 페이지
리포트짱
2009-03-05
3734
Valid XHTML 1.0!
All about the DATABASE... Copyleft 1999-2019 DSN, All rights reserved.
작업시간: 0.256초, 이곳 서비스는
	PostgreSQL v11.5로 자료를 관리합니다